Noi promovări de parteneri la MUȘAT & ASOCIAȚII

15 Mar 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1985

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

București, 15 martie 2017: Casa de avocați Mușat & Asociații își extinde structura de conducere, promovând alți patru avocați la statutul de Partener, începând cu 1 martie 2017. Cu o experiență profesională și managerială bogată, Partenerii nou promovați au făcut parte, anterior acestei numiri, din echipa de Managing Associates a firmei.

Cei patru noi Parteneri sunt: Vlad Cordea, Bogdan Mihai, Bogdan Riti și Liviu Togan, specializați în arii de practică cheie ale firmei.

Pe lângă promovările la nivelul parteneriatului un număr de cinci avocați cu experiență avansează în ierarhia casei de avocatură, fiind promovați în poziția de Managing Associates, respectiv Dana Buscu (Restructurare & Insolvență, Litigii Comerciale), Iuliana Iacob (Arbitraj Internațional, Litigii Comerciale), Andrei Ormenean (Drept Societar, Fuziuni & Achiziții), Iuliana Popa (Restructurare & Insolvență, Litigii Comerciale) și Ioana Varga (Litigii și Arbitraj, Co-Head al biroului regional Mușat & Asociații Cluj).

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Alți doisprezece avocați au fost promovați în poziția de Senior Associates și anume (în ordinea alfabetică): Ana Maria Abrudan, Coralia Alecu, Raluca Alexandru, Mateea Codreanu, Diana Dobromir, Adrian Danciu, Ștefan Diaconescu, Maria Dosan, George Ghitu, Mihai Macovei, Alina Man, Anca Simeria.

Promovările vizează departamentele de Litigii & Arbitraj, Fuziuni și Achiziții, Energie și Resurse Naturale, Drept Societar și Comercial, Dreptul Concurenței, Restructurare și Insolvență și Drept Penal.

În urma acestor schimbări, începând cu 1 martie, echipa Mușat & Asociații ajunge la un număr de 20 de parteneri și peste 100 de avocați, consultanți fiscali și practicieni în insolvență.Despre cei patru noi Parteneri:

Vlad Cordea devine Partener după o experiență profesională de peste 14 ani în domeniul juridic, dintre care ultimii 9 ani în cadrul firmei Mușat & Asociații. El este specializat în domeniile Energie și Resurse Naturale, Infrastructură și Parteneriate Public-Private, Drept Societar și Comercial, dar și Piețe de Capital. Vlad a consiliat numeroase societăți comerciale locale, cu precădere companii internaționale cu activități în România în legătură cu un spectru larg de aspecte juridice care au vizat reorganizări corporative, majorări de capital, finanțări și investiții de tip greenfield în sectorul energiei regenerabile și alte sectoare economice. Vlad Cordea a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai în anul 2003, precum și Colegiul Juridic de Studii Europene din cadrul Universității Pantheon Sorbonne, cu diplomă de Master, în anul 2012.

Bogdan Mihai este promovat ca Partener al firmei Mușat & Asociații, fiind recunoscut ca unul dintre cei mai experimentați avocați în domeniile Telecom, Media IT și Protecția Datelor. Bogdan face parte din echipa Mușat & Asociații din anul 2000, firmă unde și-a început, de altfel, cariera imediat după absovirea facultății de drept. De-a lungul practicii avocațiale, Bogdan a oferit consultanță juridică în legătură cu achiziționarea a numeroși operatori de televiziune prin cablu din România, a consiliat companii locale și internaționale în legătură cu diverse contracte privind dezvoltarea de software și armonizarea legislației naționale cu cea europeană, a acordat asistență juridică în procesul de privatizare a unor companii, precum și în numeroase investigații de tip due-dilligence. În plus, Bogdan prestează în mod regulat servicii de asistență juridică și în domeniul Dreptului Societar și Comercial, precum și Fuziuni și Achiziții. Bogdan Mihai are un Master în Dreptul Afacerilor acordat de Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara și este membru al Baroului București din 2000.

Bogdan Riti a devenit Partener după un parcurs profesional de 14 ani în cadrul Mușat & Asociații, fiind specializat în Drept Societar și Comercial, Dreptul Muncii, Fuziuni și Achiziții, Restructurări și Insolvențe. De-a lungul activității sale la Mușat & Asociații, Bogdan a asistat numeroși investitori străini, instituții financiare internaționale, companii internaționale și locale, privind restructurări corporative, fuziuni și achiziții, restructurări post-achiziție, tranzacții comerciale, proiecte de finanțare și drept imobiliar, precum și consilierea unor fonduri de investiții interesate să desfășoare activități pe plan local. Bogdan este membru al Baroului București din 2002 și face parte din echipa Mușat & Asociații din martie 2003.

Liviu Togan  avansează în poziția de Partener în cadrul Mușat & Asociații având o experiență profesională de 17 ani în domeniul juridic, fiind specializat în Drept Penal (criminalitate economico-financiară), Drept Societar și Comercial, Litigii și Arbitraj. Liviu a reprezentat numeroase companii comerciale și persoane fizice (îndeosebi oameni de afaceri și persoane publice) în fața autorităților de cercetare penală și a instanțelor de judecată de toate gradele, în proceduri judiciare complexe vizând infracțiuni de corupție, evaziune fiscală, spălare de bani, constituire de grup infracțional organizat, precum și abuz în serviciu, înșelăciune etc. Expertiza sa include de asemenea audituri corporative de tip „compliance”, acordând asistență clienților din rândul companiilor comerciale pentru identificarea și remedierea riscurilor de natură penală ce pot afecta activitatea economică a companiilor respective. De asemenea, Liviu asigură reprezentarea clienților în diverse dispute de drept administrativ și fiscal, drept societar și procedura insolvenței.Despre MUȘAT & ASOCIAȚII:

MUȘAT & ASOCIAȚII este una dintre primele case de avocatură înființate în România, după 1 ianuarie 1990. Având 20 de parteneri și peste 100 de avocați și consilieri, MUȘAT & ASOCIAȚII acordă servicii de consultanță în toate sectoarele avocaturii de business, incluzând fuziuni & achiziții, privatizări, drept bancar, energie & resurse naturale, concurență, drept societar, telecomunicații & IT, dreptul muncii, fiscalitate, piețe de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale, drept penal

MUȘAT & ASOCIAȚII este recunoscută ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din România, iar publicațiile internaționale de specialitate (Chambers & Partners, International Financial Law Review, Legal 500 etc.) recomandă cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pieței avocațiale, mulți dintre avocații firmei fiind la rândul lor nominalizați de aceste publicații ca făcând parte din elita avocaturii de business din România.

În 2015, MUȘAT & ASOCIAȚII a câștigat premiul „Firma de avocatură a anului în România”, distincție acordată anual de reputata publicație britanică „The Lawyer” firmelor de avocați din Europa care au obținut performanțe deosebite în anul de referință.

În anul 2013, MUȘAT & ASOCIAȚII a fost desemnată „Casa de avocatură a anului în România”, de către International Financial Law Review, fiind pentru a doua oară când Mușat & Asociații își adjudeca acest valoros premiu, după distincția primită în 2011, anul în care România a fost inclusă pentru prima dată în lista țărilor nominalizate pentru premiile International Financial Law Review (IFLR).

De asemenea în 2012, MUȘAT & ASOCIAȚII a fost recompensată cu premiul Gold Award la categoria „Cea mai bună casă de avocatură din Europa Centrală și de Est”, distincție acordată de International Legal Alliance Summit & Awards 2012, pentru rezultatele excelente înregistrate în România de echipa de avocați Mușat & Asociații, în ceea ce privește evoluția portofoliului de mandate în practica de fuziuni & achiziții și strategia de management adoptată.

Totodată, renumita publicație Chambers Europe a decernat firmei MUȘAT & ASOCIAȚII trofeul „Romanian Law Firm of the Year”, pentru casa de avocatură cu cele mai bune performanțe în România, în cadrul galei „Chambers Europe Awards for Excellence 2011”.

MUȘAT & ASOCIAȚII acordă în mod regulat consiliere juridică celor mai cunoscute și respectate corporații din România, precum și instituțiilor publice și financiare locale în tranzacții corporative și financiare sofisticate și în proceduri complexe de rezolvare a disputelor. Portofoliul firmei cuprinde peste 3.000 clienți, majoritatea din categoria investitorilor străini și corporații multinaționale.

Noi promovări de parteneri la MUȘAT & ASOCIAȚII was last modified: martie 15th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter