Notă critică la sentinţa civilă nr. 6666/2016 a Judecătoriei Iaşi. Discuţii pe marginea interpretării art. 527 din noul Cod civil

10 nov. 2016
Articol UJ Premium
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 909

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Notă critică la sentința civilă nr. 6666/2016 a Judecătoriei Iași. Discuții pe marginea interpretării art. 527 din noul Cod civil was last modified: noiembrie 9th, 2016 by Verginel Lozneanu

Recomandări

Despre autori:

Verginel Lozneanu

Verginel Lozneanu

Este profesor universitar la disciplina Drept procesual civil, Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” și preşedintele Consiliului Teritorial al Corpului Naţional al Poliţiştilor din cadrul Academia de Poliţie.
A mai scris:
Vlad Barbu

Vlad Barbu

Este profesor universitar în cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza" și director adjunct al Direcției de Informare și Relații Publice din cadrul Ministerului Administrației și Internelor.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter