Simpozionul „Interferențe între activitatea notarilor publici și cea a instanțelor de judecată, avocaților, mediatorilor – 20 de ani de la înființarea Instituției Notarului Public în România”, 29-30 mai, Târgoviște

711       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul Facultății de Drept și Științe Administrative a Universității „Valahia” din Târgoviște a fost anunțat simpozionul organizat de Camera Notarilor Publici Ploiești și Centrul de Cercetări în Științe Sociale din Cadrul Facultății De Drept si Științe Administrative, intitulat „Interferențe între activitatea notarilor publici și cea a instanțelor de judecată, avocaților, mediatorilor – 20 de ani de la înființarea Instituției Notarului Public în România”.

29-30 mai 2015

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Amfiteatrul ICTSM al Universității Valahia din Târgoviște, str. Aleea Sinaia, nr. 13

Camera Notarilor Publici Ploiești
și
Centrul de Cercetări în Științe Sociale din Cadrul Facultății De Drept si Științe Administrative


Consultați sursa anunțului pe site-ul Facultății de Drept și Științe Administrative a Universității „Valahia” din Târgoviște (www.drept.valahia.ro).

Simpozionul „Interferențe între activitatea notarilor publici și cea a instanțelor de judecată, avocaților, mediatorilor – 20 de ani de la înființarea Instituției Notarului Public în România”, 29-30 mai, Târgoviște was last modified: mai 25th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter