Noua conducere CSM

6 ian. 2017
1 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 5 (1 votes, average: 2,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1.789

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Judecătoarea Mariana Ghena a fost aleasă, în data de 6 ianuarie 2017, președinte al Consiliului Superior al Magistraturii, iar procurorul Cristian Ban va fi vicepreședinte.

Aceștia au fost aleși cu unanimitate de voturi și vor conduce Consiliul Superior al Magistraturii timp de un an.

Mariana Ghena este membru al noului Consiliului Superior al Magistraturii din partea Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Cristian Mihai Ban este procuror la Parchetul Curții de Apel București, detașat la CSM din ianuarie 2017.

Până când magistratul — judecătorul, procurorul — nu va beneficia de toate condițiile materiale, de resurse umane, de volumul optim de activitate — bunăoară în statele europene sunt judecători care au două, trei cauze pe lună — suntem departe de această realitate. În condițiile în care vom avea creat tot cadrul care să ne confere siguranță, care să ne ofere condițiile de muncă astfel încât magistratul să nu greșească, atunci poate s-ar pune problema unei astfel de inițiative. Până atunci, nu susținem un asemenea punct de vedere“, a afirmat noul președinte al CSM, jud. Mariana Ghena.

👍Vezi și: Mesajul Președintelui României pentru noul Consiliu Superior al Magistraturii

👍Vezi și: Rezultatele alegerilor CSM 2016. Noua componență a Consiliului Superior al Magistraturi

Noua conducere CSM was last modified: ianuarie 6th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter