[Prelungirea termenului pentru pentru înscrieri: 15 aprilie 2016] O nouă sesiune de formare e-learning în domeniul noilor coduri organizată de INM

12 Apr 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 488

Despre

  • Magistrații pot urma cursurile în mod individual
  • Sau pot opta pentru accesarea modulelor în mod organizat
  • Cursurile vor începe pe data de 18 aprilie și vor avea o durată cuprinsă între 2 și 12 săptămâni
  • Datele de acces
  • Catalogul cursurilor e-learning

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 12 aprilie 2016: Prelungirea termenului pentru pentru înscrieri: 15 aprilie 2016

INM a anunțat că termenul pentru înscrieri s-a prelungit până la data de 15 aprilie 2016. De asemenea, noua dată de începere a cursurilor este 18 aprilie 2016.


INM lansează o nouă sesiune de formare de tipul e-learning în domeniul noilor coduri. Modulele au fost realizate în cadrul proiectului „Asistență pentru consolidarea capacității instituționale în domeniul formării judecătorilor și procurorilor pentru aplicarea noilor coduri”, derulat prin Programul de Cooperare Elvețiano-Român pentru reducerea disparităților economice și sociale în cadrul Uniunii Europene extinse.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Magistrații pot urma cursurile în mod individual sau pot opta pentru accesarea modulelor în mod organizat, beneficiind de coordonarea unui formator INM.

Pentru cei care prefera studiul individual, cursurile pot fi accesate direct pe platforma e-learning a INM (https://elearning.inm-lex.ro) prin introducerea urmatoarelor date de acces:

Username: inm

Parola: inm

Magistrații care optează pentru accesarea modulelor coordonate formatorii INM, magistrații sunt invitați să se înscrie până în data de 2 aprilie a.c., prin completarea următorului formular.

Cursurile vor începe pe data de 11 aprilie și vor avea o durată cuprinsă între 2 și 12 săptămâni. Descrierea cursurilor, informații despre durata acestora și grupul-țintă pot fi accesate în Catalogul cursurilor e-learning.

Sursa informației este INM (www.inm-lex.ro).

[Prelungirea termenului pentru pentru înscrieri: 15 aprilie 2016] O nouă sesiune de formare e-learning în domeniul noilor coduri organizată de INM was last modified: aprilie 12th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter