Noul Cod de procedură civilă comentat și adnotat, ediția a II-a, volumul I, a ieșit de sub lumina tiparului

20 iul. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1798
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

A ieșit de sub tipar volumul I al mult așteptatei lucrări Noul Cod de procedură civilă comentat și adnotat, ediția a II-a, elaborată sub coordonarea regretatului prof. univ. dr. Viorel Mihai Ciobanu și a dlui prof. univ. dr. Marian Nicolae!

Scris de un colectiv de autori cu multă experiență și mare prestigiu profesional, primul volum, cuprinzând art. 1-526 (Titlul preliminar, Dispoziții generale, Procedura contencioasă), oferă o viziune analitică, integrală și integrată a noilor reguli de procedură civilă și reprezintă, indiscutabil, un instrument de lucru indispensabil pentru orice teoretician și practician al dreptului.

Noua ediție cuprinde precizări noi în raport cu doctrina care a apărut și cu jurisprudența care s-a conturat după intrarea în vigoare a Noului Cod de procedură civilă.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Comandă lucrarea „Noul Cod de procedură civilă comentat și adnotat, ediția a II-a, volumul I”

Noul Cod de procedură civilă comentat și adnotat, ediția a II-a, volumul I, a ieșit de sub lumina tiparului was last modified: iulie 20th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter