Noul Cod fiscal comentat și adnotat cu legislație secundară și complementară, jurisprudență și norme metodologice – 2017

25 Aug 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 288

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Include ultimele modificări aduse prin
Legea nr. 177/2017 (M. Of. nr. 584 din 21 iulie 2017) și
O.G. nr. 4/2017 (M. Of. nr. 598 din 25 iulie 2017)

Noul Cod fiscal comentat și adnotat (2017) își propune să fie, în primul rând, un instrument practic și util pentru cei care, într-un fel sau în altul, încearcă să găsească soluții problemelor de ordin legislativ din prezent (uneori chiar și din trecut).

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Prin urmare, lucrarea de față are un rol informativ, fiind destinată atât profesioniștilor din domeniu, cât și celor care doresc să aprofundeze unele probleme referitoare la impozitare. În acest scop, sub textul articolelor Noului Cod fiscal, au fost inserate normele metodologice, dar și trimiteri la legislația secundară sau complementară, după caz, precum și la jurisprudență. La selecția acestora s-au avut în vedere, cu prioritate, prevederile legale din vechea reglementare (Legea nr. 571/2003) care au fost preluate în Noul Cod fiscal. Pe lângă facilitarea tranziției de la vechea reglementare la cea actuală, sunt evidențiate principalele elemente de noutate și implicațiile potențiale ale acestora pentru practicieni.

Prin sistematizarea legislației, comentariile autorului, extrasele din opinii exprimate în doctrină sau răspunsurile publicate pe website-urile autorităților fiscale dorim să punem la dispoziția cititorilor instrumente pentru elaborarea propriilor opinii și interpretări ale legislației fiscale. Ținând cont de caracterul fundamental practic al acestui demers, în Anexe au fost incluse acte normative și alte informații care completează sfera de aplicare a Codului fiscal, astfel încât cititorul să fie scutit, în măsura posibilului, de efortul cercetării și actualizării acesteia (ex. clasificarea mijloacelor fixe, lista convențiilor de evitare a dublei impuneri, decizii CJUE, extrase din regulamente europene).

Chiar dacă persistă riscul unor modificări legislative, avem speranța că această lucrare va răspunde necesităților practicienilor din domeniul impozitelor din Romania.

Comandă lucrarea „Noul Cod fiscal comentat și adnotat cu legislație secundară și complementară, jurisprudență și norme metodologice – 2017”

Noul Cod fiscal comentat și adnotat cu legislație secundară și complementară, jurisprudență și norme metodologice – 2017 was last modified: august 25th, 2017 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter