Noul Cod fiscal. Distincții și confuzii terminologice: „profesii independente”, „activitate independentă”, „venituri din profesii independente”, „venituri din activități independente”, „venituri din profesii liberale”, „activităţile profesiilor liberale sau asimilate acestora”

14 Oct 2015
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2078

Despre

  • Profesii liberale versus profesii libere
  • Profesii liberale, profesii independente și profesii reglementate
  • Activități independente
  • Venituri provenite din profesii sau din activități independente?
  • Activități desfășurate „de o manieră independentă” și activități „asimilate” profesiilor liberale

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Noul Cod fiscal. Distincții și confuzii terminologice: „profesii independente”, „activitate independentă”, „venituri din profesii independente”, „venituri din activități independente”, „venituri din profesii liberale”, „activitățile profesiilor liberale sau asimilate acestora” was last modified: octombrie 14th, 2015 by Carmen Monica Cercelescu

Recomandări

Abonează-te la newsletter