Noul Statut al Casei de Asigurări a Avocaților

8 sept. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 732

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul UNBR, prin Hotărârea nr. 139/2016, a aprobat adoptarea Statutului Casei de Asigurări a Avocaților, informează Baroul Arad.

De asemenea, prin respectiva hotărâre, Comisia Permanentă a UNBR și Comisia de elaborare a proiectului de Statut al C.A.A. au fost mandatate să identifice dispozițiile din Statutul profesiei de avocat ce trebuie corelate cu dispozițiile Legii nr. 72/2016 și ale Statutului C.A.A. și să întocmească un material în acest sens până la data de 5 decembrie 2016.

Consultați Statutul Casei de Asigurări a Avocaților.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

👍Vezi și: EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 10 – Florin Petroșel: Maratonul Legal Point – 2016 (VI)

Sursa informației

Noul Statut al Casei de Asigurări a Avocaților was last modified: septembrie 7th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter