Numirile, delegările și detașările procurorilor din data de 27 octombrie 2016

1 Noi 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 641

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PîCCJ) a publicat în data de 27 octombrie 2016 evidența procurorilor numiți în funcții de conducere, evidența nominală a procurorilor delegați pe funcții de conducere și de execuție din Ministerul Public și evidența nominală a procurorilor detașați din Ministerul Public, după cum urmează:

Evidența procurorilor numiți în funcții de conducere

Evidența nominală a procurorilor delegați pe funcții de conducere și de execuție din Ministerul Public

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Evidența nominală a procurorilor detașați din Ministerul Public.

Sursa informației

Numirile, delegările și detașările procurorilor din data de 27 octombrie 2016 was last modified: noiembrie 1st, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter