O franţuzoaică ne explică de ce nu avem autostrăzi

9 Ian 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 848
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Articol de Dana Badea, preluat din cariereonline.ro.

Anul 2016 aduce noi speranțe în sufletul fiecăruia: că va fi mai bun, că vom trăi mai bine și chiar că vom avea drumuri mai bune. Grupul de lucru Infrastructuri de la Camera de Comerț și Industrie Franceză vrea să propună Guvernului Cioloș crearea unei instituții care să se ocupe de proiectele strategice din România (după modelul Bulgariei sau al Serbiei). Aceasta ar urma să fie alcătuită din oameni competenți, bine plătiți și capabili să își asume decizii. Instituția ar prelua o parte din atribuțiile CNADNR ai cărei funcționari au intrat în „greva pixului” de frica DNA. Un interviu în exclusivitate pentru revista CARIERE cu Clotilde Armand, director Egis România, una din firmele de proiectare și supervizare pe proiecte de infrastructură care susțin inițiativa.

Interviul cu Clotilde Armand l-am avut pe 18 decembrie. Două femei care se întâlneau să vorbească despre problemele din infrastructură și nu despre ținutele de Revelion!! Un interviu care a durat aproape două ore și am mai fi stat să despicăm firul în patru, dar Clotilde trebuia să meargă cu copiii la serbarea de Crăciun.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

M-a avertizat de la început că lucrând cu statul și exprimându-se un pic mai dificil în limba română, trebuie să fie puțin atentă. Domnul Narcis Neaga directorul „interimar” al CNADNR tocmai fusese demis, în urmă scandalului privind porțiunea de autostradă Orăștie-Sibiu care s-a surpat, iar despre noua persoană care a fost numită interimar, Cătălin Homor (fostul director interimar al Metrorex) spune că nu-l cunoaște. „Nu știu dacă este interimar cu adevărat, sau cum a fost dl. Narcis Neaga, care a fost interimar 2 ani și jumătate”.

Clotilde Armand tocmai a obținut cetățenia română în noiembrie (2015) așa că dezmorțesc atmosfera cu o curiozitate „feminină”. Toți românii fug în străinătate și o franțuzoaică vrea să se stabilească în România. Nu e bizar, întreb eu, curioasă să aflu ce a determinat-o să își ia cetățenia română. „Am vrut cetățenia pentru că am decis să stăm aici toată viața noastră, și astfel destinul meu se asociază cu destinul României. Eu simt că aparțin acestui loc, acestei țări. Chiar simt această apartenență din mai multe motive și atunci am vrut să fiu cetățean român. Vreau să acționez pentru binele României. Sunt de aici, acum”, răspunde Clotilde Armand, director Egis România, Bulgaria și al sucursalei din București a companiei Egis Internațional.

Citește continuarea articolului pe Cariere Online.

O franțuzoaică ne explică de ce nu avem autostrăzi was last modified: noiembrie 6th, 2017 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter