Obligaţia de informare a băncilor în cazul creditelor acordate în franci elveţieni

16 dec. 2015
12 voturi, medie: 2,83 din 512 voturi, medie: 2,83 din 512 voturi, medie: 2,83 din 512 voturi, medie: 2,83 din 512 voturi, medie: 2,83 din 5 (12 votes, average: 2,83 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1335

Despre

  • Sursele normative ale obligaţiei de informare
  • Nominalism versus valorism
  • Obligaţia de consiliere
  • Soluţii pronunţate de instanţele franceze cu privire la nerespectarea obligaţiei de informare
  • Sancţiunea neîndeplinirii obligaţiei de informare

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Obligația de informare a băncilor în cazul creditelor acordate în franci elvețieni was last modified: decembrie 15th, 2015 by Lucian Bernd Săuleanu

Recomandări

Despre autor:

Lucian Bernd Săuleanu

Lucian Bernd Săuleanu

Este decan al Baroului Dolj, doctor în drept cu teza „Specificul obligațiilor comerciale în comparație cu obligațiile civile”, cadru universitar la Facultatea de Drept și Științe Administrative din Universitatea din Craiova, având în prezent titlul de conferențiar universitar unde predă dreptul societăților comerciale și operațiuni juridice bancare și de bursă.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter