O.G. pentru prorogarea termenului prevăzut la art. 93 din Legea nr. 151/2015 privind procedura insolvenței persoanelor fizice – PROIECT

27 Iul 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 295

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 26 iulie 2017, Ministerul Economiei supune dezbaterii publice Proiectul de Ordonanță a Guvernului pentru prorogarea termenului prevăzut la art. 93 din Legea nr. 151/2015 privind procedura insolvenței persoanelor fizice, însoțit de nota de fundamentare.

Propunerile, sugestiile și opiniile privind proiectul de act normativ se primesc in termen de 10 zile de la data publicării la adresa de e-mail: [email protected]

Sursa informației

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
O.G. pentru prorogarea termenului prevăzut la art. 93 din Legea nr. 151/2015 privind procedura insolvenței persoanelor fizice – PROIECT was last modified: iulie 27th, 2017 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter