Optimizare sau evaziune fiscală? Viziunea Codului fiscal și a normelor sale de aplicare raportate la legea evaziunii fiscale

15 ian. 2016
12 voturi, medie: 4,75 din 512 voturi, medie: 4,75 din 512 voturi, medie: 4,75 din 512 voturi, medie: 4,75 din 512 voturi, medie: 4,75 din 5 (12 votes, average: 4,75 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 6357

Despre

  • Reglementarea infracțiunilor de evaziune fiscală
  • Noțiunea de evaziune fiscală
  • Evaziunea fiscală, între contravenție și infracțiune
  • Optimizarea fiscală și frauda fiscală

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Optimizare sau evaziune fiscală? Viziunea Codului fiscal și a normelor sale de aplicare raportate la legea evaziunii fiscale was last modified: ianuarie 15th, 2016 by Sebastian Bodu

Recomandări

Despre autor:

Sebastian Bodu

Sebastian Bodu

Este doctor în drept (comercial) al Academiei de Studii Economice din București (2002) și Master of Business Administration (MBA) al Kennesaw University din Georgia, SUA, prin „ASEBUSS” (2004). Este membru al Baroului București din 1996 și cadru didactic universitar din același an.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter