Aprobarea criteriilor de selecţie şi a modalităţii de organizare a concursului de ocupare a funcţiilor publice specifice de ataşat agricol din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (OMADR/OMAE nr. 1026/1125/2016)

9 aug. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 509

Despre

  • M. Of. nr. 598 din 5 august 2016
  • OMADR nr. 1026/1125/2016

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 
Actul normativ publicat în Monitorul OficialSumar
OMADR nr. 1026/1125/2016
(M. Of. nr. 598 din 5 august 2016)
Se aprobă criteriile de selecție și modalitatea de organizare a concursului de ocupare a funcțiilor publice specifice de atașat agricol din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale

 

În M. Of. nr. 598 din 5 august 2016, a fost publicat Ordinul ministrului agriculturii și dezvoltării rurale și ministrului afacerilor externe (OMADR/OMAE) nr. 1026/1125/2016 privind aprobarea criteriilor de selecție și a modalității de organizare a concursului de ocupare a funcțiilor publice specifice de atașat agricol din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

În continuare, vom prezenta dispozițiile respectivului ordin.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Art. 1 din OMADR/OMAE nr. 1026/1125/2016

Art. 1 prevede faptul că se aprobă criteriile de selecție și modalitatea de organizare a concursului de ocupare a funcțiilor publice specifice de atașat agricol din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, conform prevederilor anexei care face parte integrantă din respectivul ordin.

Alte prevederi relevante din OMADR/OMAE nr. 1026/1125/2016

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Ministerul Afacerilor Externe vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin, iar Direcția management resurse umane îl va comunica Serviciului de presă și relații publice în vederea afișării pe site-ul www.madr.ro

În continuare, vom prezenta structura Criteriilor de selecție și modalitatea de organizare a concursului de ocupare a funcțiilor publice specifice de atașat agricol din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale

Cap. I („Prevederi generale”)

Cap. II („Criteriile de selecție a funcționarilor publici care se înscriu la concursul organizat în vederea ocupării funcțiilor publice specifice de atașat agricol din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale”)

Cap. III („Organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor publice specifice de atașat agricol din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale”)

Cap. IV („Pregătirea funcționarilor publici selectați pentru ocuparea posturilor de atașați agricoli vacante în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale”)

Cap. V („Obținerea și retragerea avizului Ministerului Afacerilor Externe pentru trimiterea în misiune permanentă în străinătate a atașaților agricoli”)

Cap. VI („Numirea și încheierea mandatului pe posturile de atașat agricol”)

Cap. VII („Dispoziții finale”)

 

 

Aprobarea criteriilor de selecție și a modalității de organizare a concursului de ocupare a funcțiilor publice specifice de atașat agricol din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (OMADR/OMAE nr. 1026/1125/2016) was last modified: august 8th, 2016 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter