Regulamentul de organizare şi funcţionare al oficiilor de cadastru şi publicitate imobiliară (Ordinul ANCPI nr. 890/2015)

3 sept. 2015
2 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 5 (2 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2455

Despre

  • M. Of. nr. 657 din 31 august 2015
  • Ordinul ANCPI nr. 890/2015 Regulamentul de organizare şi funcţionare şi a organigramei oficiilor de cadastru şi publicitate imobiliară

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Actul normativSumar
Ordinul ANCPI nr. 890/2015
(M. Of. nr. 657 din 31 august 2015)
Regulamentul de organizare și funcționare al oficiilor de cadastru și publicitate imobiliară
Organigrama oficiilor de cadastru și publicitate imobiliară
Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului Național de Cartografie
Organigrama Centrului Național de Cartografie

 

În M. Of. nr. 657 din 31 august 2015, s-a publicat Ordinul directorului general al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) nr. 890/2015 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare și a organigramei oficiilor de cadastru și publicitate imobiliară, precum și a Regulamentului de organizare și funcționare și a organigramei Centrului Național de Cartografie.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Potrivit art. 1-4 , se aprobă următoarele:

– Regulamentul de organizare și funcționare al oficiilor de cadastru și publicitate imobiliară, prevăzut în anexa nr. 1.

– organigrama oficiilor de cadastru și publicitate imobiliară, prevăzută în anexa nr. 2 după cum urmează:

a) organigrama oficiilor teritoriale Bihor, București, Cluj, Constante, Iași, Ilfov, Hunedoara, Prahova și Timiș, prevăzută în anexa nr. 2a;

b) organigrama oficiilor teritoriale Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Caraș – Severin, Călărași, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Gorj, Galați, Harghita, Ialomița, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vâlcea și Vrancea, prevăzută în anexa nr. 2b.

– Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului Național de Cartografie, prevăzut în anexa nr. 3.

– organigrama Centrului Național de Cartografie, prevăzută în anexa nr. 4.

Art. 5 prevede faptul că pentru organizarea activității oficiilor de cadastru și publicitate imobiliară, denumite în continuare oficii teritoriale, și a Centrului Național de Cartografie, denumit în continuare CNC, se au în vedere următoarele documente ale structurii instituției:

a) organigrama – reprezentarea grafică a structurii organizatorice a oficiilor teritoriale și a CNC care redă compartimentele funcționale, nivelurile ierarhice și relațiile organizaționale;

b) regulamentul de organizare și funcționare – care prezintă atribuțiile conducerii instituției și ale compartimentelor funcționale.

Art. 6 prevede faptul că la data intrării în vigoare a respectivului ordin se abrogă Ordinul ANCPI nr. 208/2014 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al oficiilor de cadastru și publicitate imobiliară și a Regulamentului de organizare și funcționare al Centrului Național de Cartografie (M. Of. nr. 210 și 210 bis din 25 martie 2014) și Ordinul ANCPI nr. 81/2014 privind aprobarea organigramei oficiilor de cadastru și publicitate imobiliară și a Centrului Național de Cartografie (M. Of. nr. 84 din 3 februarie 2014).

Potrivit art. 7, anexele nr. 1, 2, 2a, 2b, 3 și 4[1] fac parte integrantă din respectivul ordin.

Art. 8 prevede faptul că respectivul ordin intră în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial.


[1] Anexele nr. 1, 2, 2a, 2b, 3 și 4 s-au publicat în M. Of. nr. 657 bis din 31 august 2015.

Regulamentul de organizare și funcționare al oficiilor de cadastru și publicitate imobiliară (Ordinul ANCPI nr. 890/2015) was last modified: septembrie 4th, 2015 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter