Metodologia de elaborare a programului de investiţii publice al Ministerului Sănătăţii şi de alocare de fonduri pentru cheltuieli de investiţii unităţilor publice din reţeaua Ministerului Sănătăţii – modificări (OMS nr. 936/2016)

25 aug. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 669

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Actul modificatActul modificatorSumar
Metodologia de elaborare a programului de investiții publice al Ministerului Sănătății și de alocare de fonduri pentru cheltuieli de investiții unităților publice din rețeaua Ministerului Sănătății, aprobată prin OMS nr. 512/2014
(M. Of. nr. 365 din 19 mai 2014)
OMS nr. 936/2016
(M. Of. nr. 641 din 22 august 2016)
modifică: pct. 1.26; pct. 2.15
introduce: anexa nr. 6

În M. Of. nr. 641 din 22 august 2016, a fost publicat Ordinul ministrului sănătății (OMS) nr. 936/2016 pentru modificarea și completarea Metodologiei de elaborare a programului de investiții publice al Ministerului Sănătății și de alocare de fonduri pentru cheltuieli de investiții unităților publice din rețeaua Ministerului Sănătății, aprobată prin Ordinul ministrului sănătății nr. 512/2014 (Metodologia).

În continuare, vom prezenta respectivele modificări.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Pct. 1.26 din Metodologie (modificată prin OMS nr. 936/2016)

Vechea reglementare

În vechea reglementare, pct. 1.26 prevedea Procedura specifică de elaborare a programului de investiții publice al Ministerului Sănătății, faptul că pentru unitățile publice din rețeaua Ministerului Sănătății, indiferent de modul de organizare și de finanțare, cheltuielile de investiții a căror finanțare se asigură din veniturile proprii realizate de acestea, pentru valori de până la 5 milioane lei, se aprobă de către ordonatorul de credite în baza listelor de investiții, care, aprobate de ordonatorul principal de credite, se constituie în acord prealabil al ordonatorului principal de credite.

Noua reglementare

Potrivit noii reglementări, pct. 1.26 stabilește următoarele:

1.26. Pentru unitățile publice din rețeaua Ministerului Sănătății, indiferent de modul de organizare și de finanțare, cheltuielile de investiții a căror finanțare se asigură din veniturile proprii realizate de acestea, pentru valori de până la 5 milioane lei, se aprobă de către ordonatorul de credite în baza listelor de investiții, care, aprobate de ordonatorul principal de credite, se constituie în acord prealabil al ordonatorului principal de credite. Modelul listei de investiții este prevăzut în anexa nr. 6”.

 

Pct. 2.15 din Metodologie (modificată prin OMS nr. 936/2016)

 

Noua reglementare

Potrivit noii reglementări, pct. 2.15 stabilește următoarele:

2.15. Anexele nr. 1 – 6 fac parte integrantă din prezenta metodologie”.

 

Anexa nr. 6 la Metodologie (modificată prin OMS nr. 936/2016)

 

Noua reglementare

După anexa nr. 5 se introduce o nouă anexă, anexa nr. 6.

Potrivit noii reglementări, anexa nr. 6 are cuprinsul prevăzut în anexa care face parte integrantă din respectivul ordin.

 

Metodologia de elaborare a programului de investiții publice al Ministerului Sănătății și de alocare de fonduri pentru cheltuieli de investiții unităților publice din rețeaua Ministerului Sănătății – modificări (OMS nr. 936/2016) was last modified: august 24th, 2016 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter