Ordinea de zi a ședinței Comisiei Permanente a UNBR din 13-14 noiembrie 2015

10 nov. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 453

Despre

  • Ședința Comisiei Permanente a UNBR
  • 13-14 noiembrie 2015
  • Ordinea de zi

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UNBR a publicat ordinea de zi a ședinței Comisiei Permanente a UNBR ce va avea loc în perioada 13-14 noiembrie 2015, la Hotel Intercontinental – București.

Subiectele ce vor fi abordate conform ordinii de zi sunt următoarele:

1. Aprobarea procesului verbal al ședinței Comisiei Permanente a UNBR din 3-4 septembrie 2015.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

2. Stadiul inițiativei parlamentare privind modificarea și completarea legislației privind profesia de avocat. Raportori: vicepreședinții UNBR conf. univ. av. dr. Traian Briciu și prof. univ. dr. av. Ioan Chelaru.

3. Stadiul propunerilor și punctelor de vedere comunicate la UNBR potrivit Hotărârii Consiliului UNBR nr. 7/04.09.2015 pentru finalizarea obiectivelor de politică profesională menționate la art. 1 din Hotărâre, în raport de evidențele UNBR. Raportori: Vicepreședinții UNBR și secretar general al UNBR av. Constantin Parascho. (Proiectul CAA privind informatizarea sistemului CAA – detalii, stadiu – va fi prezentat de Președintele CAA av. dr. Florin Petroșel)

4. Consfătuirea de lucru a celor mai tineri consilieri ai barourilor din România (14-15 noiembrie 2015). Obiective. Repartizare responsabilități ale membrilor Comisiei Permanente.

5. Stadiul pregătirii sărbătoririi „Zilei Avocatului European”. Măsuri organizatorice.

6. Proiecte de perfecționare profesională a avocaților prin atragerea de fonduri europene. Prezentare. Raportor: Vicepreședinte UNBR conf. univ. dr. av. Traian Briciu.

7. Pregătirea activității de asistență judiciară în anul 2016. Stadiul. Raportor: Vicepreședinte UNBR lect. univ. dr. av. Petruț Ciobanu.

8. Stadiul pregătirii măsurilor specifice ultimei ședințe a Consiliului UNBR din anul 2015, ce vor fi inițiate de Consiliul CAA. Raportor: Președinte CAA – av. dr. Florin Petroșel.

9. Prezentarea proiectului de colaborare dintre UNBR și Barouri pe de o parte și Asociația Municipiilor din România și Asociația Orașelor din România pe de altă parte.

10. Organigrama UNBR. Stadiul proiectului de modificare și actualizare. Raportor: Vicepreședinte UNBR lect. univ. dr. av. Petruț Ciobanu.

11. Lucrări curente.

La aceeași ședință a Comisiei Permanente vor fi discutate propunerile și posibilitățile de implicare a UNBR pentru ajutorarea victimelor de la Clubul Colectiv, precum și modalitățile practice prin care UNBR își va asuma pe viitor acțiunile de responsabilitate socială într-un mod cât mai prompt și mai flexibil.

Sursa informației este anunțul publicat de UNBR (www.unbr.ro).

Ordinea de zi a ședinței Comisiei Permanente a UNBR din 13-14 noiembrie 2015 was last modified: noiembrie 9th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter