Pachetul de legi privind achizițiile publice a fost promulgat

20 Mai 2016
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 819

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului de presă publicat pe site-ul Președinției (www.presidency.ro), în data de 19 mai 2016, au fost promulgate mai multe acte normative, inclusiv mult așteptatul pachet de legi privind achizițiile publice.

Pachetul de legi (în număr de patru) care reglementează achizițiile publice cuprinde:

– Legea privind achizițiile publice

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

– Legea  achizițiile sectoriale

– Lega privind concesiunile de lucrări și servicii

– Legea privind remediile și căile de atac la atribuirea contractelor de achiziție publică

Primele trei legi transpun și directive europene, acum existând un sistem de evaluare a achizițiilor mai complex, dar care combină criteriul prețului cu elemente de calitate.

Pachetul de legi privind achizițiile publice a fost promulgat was last modified: mai 20th, 2016 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter