Parteneriat Universul Juridic – Baroul Dolj

8 mart. 2017
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 671

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În considerarea informației juridice oferite profesioniștilor prin intermediul universuljuridic.ro, Baroul Dolj a luat decizia abonării tuturor membrilor baroului la acest portal care a fost dezvoltat în ultimii ani, datorită acurateții informațiilor care se regăsesc și sunt promovate, datorită opiniilor juridice semnate de autori importanți, transmisiilor live și tuturor atuurilor pe care portalul universuljuridic.ro, prin autorii care-l acreditează și colectivul redacțional care contribuie zi de zi la activitatea și existența sa le are.

În ultima perioadă structurile profesionale și, în speță, barourile au manifestat o deschidere pentru colaborarea și abonarea membrilor săi la portalul universuljuridic.ro. Între primii interesați s-a aflat și comunitatea avocaților doljeni prin conducerea acesteia.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Ne bucurăm astăzi să anunțăm că toți avocații din Baroul Dolj vor beneficia de toate avantajele pe care portalul și informațiile juridice de pe acesta le pot oferi.

Alături de abonamentul la universuljuridic.ro, colegii avocați din Baroul Dolj vor primi și calitatea de membru senior în ujmag.ro, ceea ce la va conferi avantaje suplimentare în baza acestui parteneriat și prețuri preferențiale în cea mai mare librărie specializată.

Declarații:

Lucian Săuleanu, decanul Baroului Dolj: „Suntem acum în postura privilegiată de a ne număra printre primele barouri care au decis abonarea la portalul universuljuridic.ro. Sigur că Editura Universul Juridic nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind cunoscute activitatea și produsele sale editoriale. Ne-am bucurat ca acum câțiva ani să vedem că editura a propus un nou produs – www.universuljuricic.ro, de această dată în mediul online. Am urmărit cu atenție dezvoltarea portalului și apreciem în mod deosebit profesionalismul pe care l-a atins în acești ani de la apariția sa în mediul virtual. Este acum momentul ca și avocații din Baroul Dolj să beneficieze de tot ce înseamnă acest univers al informației juridice și ne bucurăm că putem oferi comunității noastre, avocaților doljeni, prilejul de a consulta aceste informații profesionale specializate”.

Nicolae Cîrstea, președinte Universul Juridic: „Sigur că în mod natural mă simt apropiat de zona din care provin, mă simt apropiat de sudul României, fiind, pe parcursul anilor, privilegiat să fiu primit cu brațele deschise în rândul comunității avocaților doljeni. În opinia noastră, colegii din Baroul Dolj vor aprecia ceea ce portalul universuljuridic.ro le oferă. Suntem, în acest moment, într-o continuă dezvoltare a acestui portal, adăugând facilități noi, dezvoltând proiecte și secțiuni ale portalului și totul pentru a fi la zi, nu numai cu cele mai importante noutăți în zona informațiilor juridice, dar și pentru a facilita accesul din punct de vedere tehnic cât mai rapid și în condițiile unui profesionalism redacțional pe care-l urmărim îndeaproape.

Avocații doljeni vor beneficia, așadar, de aportul celor mai importanți autori, prin articolele care apar pe portal, prin opiniile juridice, putând să-și susțină documentarea juridică, dosarele din instanță, accesând nu numai baza de articole, ci tot ce înseamnă portalul universuljuridic.ro.

Suntem bucuroși să oferim și accesul la codurile PRO LEGE Premium editate de universuljuridic.ro, cele pe care redacția Pro Lege le-a dezvoltat în ultimii ani și care se găsesc în edițiile Premium ale acestei colecții Pro Lege. De la știri juridice, trecând prin articole și mergând către legislație, colegii noștri vor regăsi, cu siguranță, zone de interes divers în documentarea profesională de care este nevoie pentru oferirea unor servicii de calitate”.

👍Vezi și: Parteneriat între Editura Universul Juridic și Baroul Timiș

Parteneriat Universul Juridic – Baroul Dolj was last modified: martie 8th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter