Parteneriat Universul Juridic – INPPA

11 apr. 2017
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1965

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Parteneriat Universul Juridic – INPPA

Profesia de avocat este preocupată de viitorul și educația viitorilor membri care vor face parte din marea familie a avocaturii românești. UNBR, prin INPPA, și Editura Universul Juridic au marcat un nou punct al colaborării de durată pe care o au, prin implementarea accesului gratuit al tuturor cursanților INPPA din anii I și II de stagiu la portalul universuljuridic.ro. Suntem convinși că valoarea adăugată pe care informațiile specializate oferite de portalul universuljuridic.ro va fi de un real folos viitorilor avocați și procesului de învățământ din cadrul INPPA. Știri juridice, articole de specialitate, transmisii online, conferințe, emisiuni TV, toate acestea fac parte dintr-un portofoliu cu un înalt grad de profesionalism oferit de către Editura Universul Juridic de către profesorii și specialiștii care fac parte din această comunitate.

Declarații:

Av. dr. Gheorghe Florea, Președinte UNBR:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Așa cum Uniunea a procedat de fiecare dată în colaborările pe care le-a avut cu diversele entități, atât edituri, cât și site-uri de specialitate, am dat curs acestei inițiative de conectare a tinerilor noștri colegi cu o informație juridică certificată editorial, fiind bucuroși să marcăm momentul acordării accesului gratuit al cursanților INPPA la portalul universuljuridic.ro cu ocazia începerii anului II de stagiu al INPPA. Editura Universul Juridic și UNBR au o colaborare de durată, în care au realizat proiecte, s-au susținut reciproc și această nouă etapă a acestei colaborări nu face decât să întărească și să dea o perspectivă pozitivă conlucrării noastre instituționale”.

Av. Traian Briciu, Director INPPA:

Ne-am bucurat să primim această propunere din partea Editurii Universul Juridic și să marcăm, de curând, implementarea acestei inițiative. Fără îndoială că INPPA și-a câștigat în ultimii ani o bună reputație, inclusiv datorită calității ridicate a pregătirii profesionale, astfel încât adăugarea unui instrument nou pe care îl vom folosi în seminarele practic-aplicative, și nu numai, nu face decât să ne bucure și să fie apreciată ca atare”.

Nicolae Cîrstea, Președinte Universul Juridic:

Suntem de mulți ani în contact cu profesia de avocat și ne-am bucurat să fim primiți cu brațele deschise la diversele manifestări din București și din țară. A fost un demers natural din partea noastră să oferim stagiarilor profesiei de avocat accesul la portalul universuljuridic.ro care nu poate decât să aibă urmări pozitive și să-i ajute pe viitorii avocați în pregătirea profesională de cel mai înalt nivel. Cea mai mare comunitate de autori vine astfel în contact cu viitorul profesiei, iar acest lucru nu poate decât să fie de bun augur”.

Parteneriat Universul Juridic – INPPA was last modified: aprilie 11th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter