Participarea INM la Adunarea Generală a Rețelei Europene de Formare Judiciară, 9-10 iunie 2016, Amsterdam, Olanda

15 Iun 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 409

Despre

 • INM a fost reales, pentru un nou mandat de 3 ani, în calitate de membru al Comitetului de pilotaj
 • Principalele puncte de pe agenda Adunării Generale

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Institutul Național al Magistraturii (INM) a publicat un comunicat de presă privind participarea sa la Adunarea Generală a Rețelei Europene de Formare Judiciară (European Judicial Training Network – EJTN) care a avut loc în perioada 9 – 10 iunie 2016 la Amsterdam, Olanda. Cu această ocazie, INM a fost reales, pentru un nou mandat de 3 ani, în calitate de membru al Comitetului de pilotaj, organul de decizie al Rețelei între două Adunări Generale.

INM a fost reprezentat în cadrul Adunării Generale de o delegație compusă din d-na director Octavia Spineanu-Matei, d-na Ana Maria Garofil, director adjunct responsabil cu formarea inițială și d-na Diana Mihăilă, șef Departament Formare continuă.

Principalele puncte de pe agenda Adunării Generale au privit:

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc
 • Raportul anual al Secretarului general al EJTN;
 • Raportul anual al Președintelui Comitetului de pilotaj EJTN;
 • Adoptarea unor modificări ale Statutului EJTN;
 • Prezentarea celor mai recente parteneriate încheiate de EJTN;
 • Raportul activităților desfășurate pe parcursul anului 2015 și prezentarea activităților propuse pentru anul 2017;
 • Prezentarea evaluării intermediare privind implementarea Strategiei EJTN pentru perioada 2014 – 2020;
 • Aprobarea execuției bugetare și a raportului auditorilor interni pentru anul 2015;
 • Prezentarea situației bugetului EJTN pentru perioada 2015 – 2017;
 • Prezentarea și aprobarea propunerilor privind principiile de formare judiciară;
 • Alegerile cu privire la Secretarul general al Rețelei, la membrii Comitetului de pilotaj, la compoziția și raportorii grupurilor de lucru Programe, Programul de schimb și Metode de formare, pentru mandatul martie 2017 – decembrie 2019.

Adunarea Generală a EJTN a fost precedată de întâlnirea Comitetului de pilotaj, la data de 8 iunie 2016, în cadrul căreia Institutul Național al Magistraturii a fost reprezentat de către d-na director Octavia Spineanu-Matei.

Reamintim faptul că Rețeaua Europeană de Formare Judiciară este o organizație internațională, cu sediul la Bruxelles, înființată la data de 13 octombrie 2003, care cuprinde instituțiile responsabile cu pregătirea în domeniul judiciar din Uniunea Europeană. Institutul Național al Magistraturii este membru cu drepturi depline al acestei Rețelei încă din anul 2007. Acordarea unui nou mandat în calitate de membru al Comitetului de pilotaj al EJTN se datorează implicării constante a INM în derularea tuturor activităților Rețelei.

Sursa informației

Participarea INM la Adunarea Generală a Rețelei Europene de Formare Judiciară, 9-10 iunie 2016, Amsterdam, Olanda was last modified: iunie 14th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter