Particularităţi privind investigarea finanţării terorismului

31 mart. 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 706

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Particularități privind investigarea finanțării terorismului was last modified: martie 30th, 2017 by Adrian Cristian Moise

Recomandări

Despre autor:

Adrian Cristian Moise

Adrian Cristian Moise

Este avocat în Baroul Dolj, lector universitar la disciplina Criminalistică la Facultatea de Drept şi Administraţie Publică din Craiova, Universitatea Spiru Haret din Bucureşti, membru în Consiliul Ştiinţific al Revistei Române de Criminalistică, membru al Asociaţiei Criminaliştilor din România, membru al Societăţii Române de Criminologie şi Criminalistică.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter