PÎCCJ. Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Augustin Lazăr, a avut o întâlnire de lucru cu procurorul general al Ucrainei, Yurii Luţenco

8 Mai 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 545

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat emis de Ministerul Public, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Augustin Lazăr, a avut o întâlnire de lucru cu procurorul general al Ucrainei, Yurii Luțenco, în cursul zilei de 28 aprilie 2017, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

În cadrul întrevederii de lucru, s-a discutat despre combaterea corupției, a contrabandei și a criminalității organizate, prin întărirea cooperării la frontiera româno-ucraineană.

De asemenea, au fost abordate aspecte concrete privind conlucrarea interinstituțională dintre autoritățile judiciare române și ucrainene, subliniindu-se necesitatea întăririi acestei cooperări prin schimburi de experiențe între specialiști în materia cooperării judiciare din ambele state.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

La întâlnire au mai participat doamna Laura Oprean, prim-adjunct al procurorului general, domnul Bogdan Licu, adjunct al procurorului general, domnul Ovidiu Predescu, consilier al procurorului general, domnul Gheorghe Cosneanu, șeful Secției Parchetelor Militare, domnul Alexandru Fîciu, procuror șef serviciu al Serviciului de Cooperare Judiciară Internațională, Relații Internaționale și Programe din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și doamna Ștefania Stan, procuror în cadrul aceluiași serviciu.

Sursa foto: Ministerul Public

PÎCCJ. Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Augustin Lazăr, a avut o întâlnire de lucru cu procurorul general al Ucrainei, Yurii Luțenco was last modified: mai 8th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter