PICCJ și IGPR au trimis răspuns la scrisoarea deschisă adresată de Consiliul de Mediere

20 sept. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 263

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul de Mediere a emis următorul comunicat:

„Cu privire la scrisoarea deschisă înaintată de Consiliul de Mediere factorilor guvernamentali și judiciari, prin care acestora le-a fost adusă la cunoștință situația neplăcută a existenței unei atitudini neconforme legii și deontologiei din partea unor lucrători ai Poliției față de mediatori și clienții acestora, ieri, 19 septembrie 2017, am intrat în posesia răspunsurilor venite de la Parchetul de pe Lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratul General al Poliției Române.

Consiliul de Mediere își manifestă mulțumirea pentru interesul manifestat de către cele două instituții față de subiectul în cauză. Totodată, instituția noastră are convingerea că, în urma întâlnirii ce va avea loc între reprezentanții Consiliului de Mediere și cei ai Inspectoratului General al Poliției Române, deficiențele sesizate de mediatori vor fi remediate”.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Răspunsurile pot fi accesate aici.

Sursa informației

 

PICCJ și IGPR au trimis răspuns la scrisoarea deschisă adresată de Consiliul de Mediere was last modified: septembrie 20th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter