Plata unor sume necuvenite salariaţilor în temeiul unor acte unilaterale ale angajatorului. Societăţi comerciale la care statul sau o unitate administrativ-teritorială este acţionar unic sau majoritar

19 oct. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 600

Despre

  • Act adiţional la contractul individual de muncă
  • Plată sumă nedatorată

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Plata unor sume necuvenite salariaților în temeiul unor acte unilaterale ale angajatorului. Societăți comerciale la care statul sau o unitate administrativ-teritorială este acționar unic sau majoritar was last modified: noiembrie 16th, 2016 by Lucia Uță

Recomandări

Despre autori:

Lucia Uță

Lucia Uță

Este judecător la Curtea de Apel București, Preşedintele Secţiei conflicte de muncă și asigurări sociale (din anul 2007) și cercetător științific asociat la Institutul de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române.
A mai scris:
Virginia Filipescu

Virginia Filipescu

Este judecător la Curtea de Apel Bucureşti, Secţia pentru cauze privind conflicte de muncă şi asigurări sociale.

Abonează-te la newsletter