Post de grefier vacant la Parchetul de pe lângă ÎCCJ (termen-limită: 22 august 2016)

10 Aug 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 812

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ministerul Public a anunțat faptul că Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție organizează un concurs de promovare în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate de la parchetele de pe lângă curțile de apel, la data de 6 septembrie 2016, ora 9:00 (proba scrisă) și 6 septembrie 2016, ora 13:00 (proba practică), pentru un post vacant de grefier la la Parchetul de pe lângă ÎCCJ, Secția de urmărire penală și criminalistică.

Condiții de participare

Poate participa la acest concurs persoana care îndeplinește următoarele condiții:

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

a) are o vechime de cel puțin 3 ani în funcția în care este încadrat;
b) are calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani;
c) nu a fost sancționat disciplinar după acordarea ultimului calificativ;

Dosarul de înscriere

Dosarele de concurs se depun la Serviciul de Organizare și Resurse Umane al Secției de Resurse Umane și Documentare din cadrul Parchetului de pe lângă ÎCCJ (B-dul Libertății nr. 14, sector 5, București), camera M 3, până cel târziu la data de 22 august 2016 (inclusiv) și trebuie să cuprindă următoarele documente:

a) cererea tipizată de înscriere la concurs;
b) raportul întocmit de conducătorul parchetului/șeful secției unde candidatul își desfășoară activitatea, care să constate îndeplinirea condițiilor prevăzute de art. 11 din regulamentul de concurs;
c) curriculum vitae;
d) orice alte acte considerate relevante de către candidat.

Informații suplimentare

Anunțul integral, cererea tipizată de înscriere la concurs, tematica și bibliografia pentru posturile scoase la concurs și regulamentul de concurs pot fi consultate accesând sursa informației.

Post de grefier vacant la Parchetul de pe lângă ÎCCJ (termen-limită: 22 august 2016) was last modified: august 9th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter