[UPDATE: Clasificarea candidaților după soluționarea contestațiilor] Post vacant de grefier cu studii superioare juridice, în cadrul Biroului teritorial Călărași al DIICOT (termen-limită: 3 noiembrie 2017)

7 Dec 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 836

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 7 decembrie 2017: Tabelul privind clasificarea candidaților după soluționarea contestațiilor în ceea ce privește concursul pentru ocuparea unui post vacant de grefier 

Potrivit unui anunț din data de 7 decembrie 2017, DIICOT a dat publicității clasificarea candidaților după soluționarea contestațiilor în ceea ce privește concursul pentru ocuparea unui post vacant de grefier în cadrul Biroului Teritorial Călărași.

Astfel, conform art. 21 alin. (7) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de ocupare a posturilor vacante de grefier la instanțele judecătorești și la parchetele de pe lângă acestea, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 126/2007, nota finală nu poate fi mai mică decât nota contestată.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Potrivit art. 22 alin. (1) din același act normativ, pentru a fi declarat admis la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier cu studii superioare juridice sau de grefier cu studii medii ori cu studii superioare de altă specialitate, candidatul trebuie să obțină cel puțin nota 5.00 (cinci) la fiecare materie de concurs și cel puțin media 6.00 (șase), să îndeplinească condițiile privind buna reputație și să fie apt din punct de vedere medical.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos tabelul aferent clasificării candidaților după soluționarea contestațiilor, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

 Sursa informației


Update 5 decembrie 2017: Tabelul privind clasificarea candidaților – concursul pentru ocuparea unui post vacant de grefier în cadrul Biroului Teritorial Călărași

Potrivit unui anunț din data de 4 decembrie 2017, DIICOT a dat publicității clasificarea candidaților în ceea ce privește concursul pentru ocuparea unui post vacant de grefier în cadrul Biroului Teritorial Călărași.

Conform dispozițiilor art. 21 alin (1) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de ocupare a posturilor vacante de grefier la instanțele judecătorești și la parchetele de pe lângă acestea, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 126/2007, candidații nemulțumiți de notele acordate pot face contestații în termen de 48 de ore de la data afișării rezultatelor.

Contestațiile se pot depune prin fax, la nr. 021/31.11.984 sau la adresa de e-mail [email protected]

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos tabelul aferent clasificării candidaților, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

 Sursa informației


Update 28 noiembrie 2017: Rezultatele obținute de către candidați la proba practică în ceea ce privește concursul pentru ocuparea unui post vacant de grefier în cadrul Biroului Teritorial Călărași

Potrivit unui anunț din data de 27 noiembrie 2017, DIICOT a dat publicității rezultatele obținute de către candidați la proba practică eliminatorie de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator sau de dactilografiere în ceea ce privește concursul pentru ocuparea unui post vacant de grefier în cadrul Biroului Teritorial Călărași.

Proba scrisă, la care vor participa numai candidații declarați admiși în urma susținerii probei practice, se va susține la sediul Structurii centrale din Calea Griviței nr. 24, sector 1, București, în data de 28 noiembrie 2017, începând cu ora 10.00.

Candidații se vor prezenta la ora 9.30 și vor avea asupra lor cartea de identitate.

Redăm, în continuare, lista aferentă rezultatelor obținute de către candidați la proba practică, astfel cum a fost publicată de DIICOT:

 Sursa informației


Update 20 noiembrie 2017: Lista candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursul organizat în vederea ocupării unui post vacant de grefier în cadrul Biroului Teritorial Călărași

Potrivit unui anunț din data de 20 noiembrie 2017, DIICOT a dat publicității rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor legale de participare a candidaților înscriși la concursul organizat în vederea ocupării unui post vacant de grefier în cadrul Biroului Teritorial Călărași.

Astfel, proba practică eliminatorie se va susține în data de 27 noiembrie 2017, ora 10.00, la sediul Structurii centrale din Calea Griviței, nr. 24, sector 1, București.

Candidații vor avea asupra lor cartea de identitate.

Redăm, în continuare, lista candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursul organizat în vederea ocupării unui post vacant de grefier în cadrul Biroului Teritorial Călărași, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

 Sursa informației


Post vacant de grefier cu studii superioare juridice, în cadrul Biroului teritorial Călărași al DIICOT (termen-limită: 3 noiembrie 2017)

Potrivit unui anunț al DIICOT, Direcția organizează un concurs pentru ocuparea unui post vacant de grefier cu studii superioare juridice – în cadrul Biroului teritorial Călărași al DIICOT, termen-limită de înscriere fiind data de 3 noiembrie 2017.

Astfel, concursul va avea loc începând cu data de 27 noiembrie 2017, de la ora 10:00, la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din București, Calea Griviței nr. 24, sector 1, și constă în susținerea următoarelor probe:

proba practică eliminatorie de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator sau de dactilografiere;
proba scrisă la următoarele discipline: procedură penală, procedură civilă și organizare judiciară.

Se pot înscrie la concurs persoanele care îndeplinesc următoarele condiții:

a) au cetățenie română, domiciliul în România și capacitate deplină de exercițiu;
b) nu au antecedente penale, nu au cazier fiscal și se bucură de o bună reputație;
c) cunosc limba română;
d) sunt apte din punct de vedere medical pentru exercitarea funcției;
e) au studii superioare juridice;
f) posedă cunoștințe de operare pe calculator sau de dactilografiere.

La înscriere candidații vor primi formularul cererii tipizate.

Dosarul de concurs va cuprinde următoarele documente:

a) cerere tipizată;
b) actul de identitate (copie);
c) diploma de licență (copie);
d) certificatul de cazier judiciar;
e) certificatul de cazier fiscal;
f) caracterizare de la ultimul loc de muncă sau, după caz, caracterizarea de la unitatea de învățământ absolvită;
g) datele rezultate din evidența operativă a organelor judiciare (vor fi solicitate de comisia de organizare după afișarea rezultatelor finale);
h) curriculum vitae;
i) adeverință medicală din care să rezulte că este apt candidatul pentru exercitarea funcției;
j) chitanța de achitare a taxei de înscriere la concurs.

Copiile documentelor prevăzute la lit. b) și c) vor fi însoțite, la depunerea dosarului, de originale, certificarea acestor copii urmând a fi făcută de către un membru al comisiei de organizare a concursului.

Taxa de înscriere, în cuantum de 150 lei, se plătește la casieria direcției.

Dosarele de concurs se depun la Serviciul de resurse umane din cadrul Structurii centrale a direcției, până la data de 3 noiembrie 2017.

Verificarea dosarelor se realizează de comisia de organizare a concursului, iar lista candidaților admiși și a celor respinși se afișează și se publică pe site-ul direcției cu 7 zile înainte de data concursului.

Au fost anexate la acest anunț tematica și bibliografia pentru concurs.

Relații suplimentare pot fi obținute la nr. de telefon: 021.412.32.26.

Sursa informației

[UPDATE: Clasificarea candidaților după soluționarea contestațiilor] Post vacant de grefier cu studii superioare juridice, în cadrul Biroului teritorial Călărași al DIICOT (termen-limită: 3 noiembrie 2017) was last modified: decembrie 7th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter