Posturi publice de execuție vacante în cadrul Oficiului Român pentru Drepturile de Autor

27 sept. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1020

Despre

  • Termen-limită: 12 octombrie 2016
  • Probă scrisă și interviu

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit anunțului dat publicității pe pagina oficială, Oficiul Român pentru Drepturile de Autor organizează în data de 24 octombrie 2016, la sediul său din Calea Victoriei nr. 118, et. 4, concurs de recrutare pentru ocuparea funcțiilor publice de execuție vacante de :

expert cls. I grad profesional asistent;
consilier juridic cls. I grad profesional debutant;
–  expert cls. I grad profesional superior.

Concursul va consta în 2 probe: prima va fi cea scrisă, ce va avea loc în data de 24 octombrie 2016, ora 10,00 la sediul ORDA din Calea Victoriei nr. 118,  et. 5, sector 1, București, iar cea de-a doua, a interviului, ce va avea loc în termenul legal, data și urmând să fie afișate odată cu rezultatele probei scrise.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Documente necesare pentru înscrierea la concurs:

a)  copia actului de identitate;
b)  formularul de înscriere;
c)  copiile diplomelor de studii și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări;
d) copie carnet de muncă și adeverință pentru atestarea vechimii în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice (acolo unde se solicită vechime în specialitatea studiilor) – model adeverință;
e) cazierul judiciar sau declarație pe propria răspundere că, în termen de 5 zile de la selecția dosarelor va fi adus cazierul judiciar;
f)  adeverință care să ateste starea de sănătate corespunzătoare (eliberarată de medicul de familie, valabilă 6 luni);
g)  declarația pe propria răspundere sau adeverința care să ateste că nu a desfășurat activități de poliție politică – Declarație 1 și Declarație 2.

Copiile de pe actele prevăzute mai sus se prezintă însoțite de documentele originale, care se certifică pentru conformitatea cu originalul de către secretariatul comisiei de concurs.

Depunerea dosarelor în perioada 23 septembrie – 12 octombrie 2016 la sediul O.R.D.A. din București, sector 1, Calea Victoriei nr. 118, et. 5.

Pentru mai multe informații referitoare la bibliografie și desfășurarea concursului, consultați sursa informației.

Posturi publice de execuție vacante în cadrul Oficiului Român pentru Drepturile de Autor was last modified: septembrie 26th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter