Povești de drept Povești de drept alături de Dan Lupașcu

593       0
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Povești de drept alături de Dan Lupașcu 📅 23 mai 2016 București Povești de drept alături de Dan Lupașcu

Data 23 mai 2016
Locația Universitatea „Nicolae Titulescu”
Speakeri Dan Lupașcu

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Asociația Studenților Universității “Nicolae Titulescu” are plăcerea de a vă invita la cea de-a doua ediție a proiectului #poveștidedrept, proiect prin care vor apărea în fața dumneavoastră personalități din cadrul universității pe care le puteți cunoaște și în altă ipostază decât cea de la catedră.

De data aceasta, invitat este prof. univ. dr. Lupașcu Dan, formator în domeniul dreptului civil pentru Institutul Național al Magistraturii, fost președinte al Tribunalului București și al Consiliului Superior al Magistraturii, iar prin activitatea sa didactică și științifică s-a remarcat în domeniul juridic, reușind performanțe alese.

La acest eveniment veți putea asculta și adresa întrebări domnului Lupașcu cu privire la toată cariera sa profesională.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Evenimentul are loc în clădirea Universității „Nicolae Titulescu”, Amfiteatrul A1, 23 mai 2016, ora 17:30.

Sursa informației

Povești de drept alături de Dan Lupașcu was last modified: mai 20th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter