Pregătirea săptămânală continuă pentru avocați din data de 12 noiembrie 2015

10 nov. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 562

Despre

  • Tema: „Instituția controlului judiciar privită din perspectiva art. 124 alin. (1) din Constituția României”
  • Lector univ. dr. Petruț Ciobanu, invitat fiind domnul avocat Cătălin Daniel Fenechiu
  • Biblioteca Baroului București din sediul Curții de Apel București

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Tema de dezbatere pentru data de 12 noiembrie 2015, din cadrul programului de pregătire continuă pentru avocați organizat de INPPA, este „Instituția controlului judiciar privită din perspectiva art. 124 alin. (1) din Constituția RomânieiDiscuțiile vor fi moderate de lector univ. dr. Petruț Ciobanu, invitat fiind domnul avocat Cătălin Daniel Fenechiu, Consilier al Consiliului Baroului București.

Dezbaterea din 12 noiembrie 2015 va avea loc la biblioteca Baroului București din sediul Curții de Apel București.

Pentru această dezbatere numărul de locuri disponibile este limitat la 40.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Înscrierile se fac prin email, la adresa de email: [email protected]. Numărul de locuri pentru această dezbatere este limitat la 40. Înscrierea se va realiza prin email, cu indicarea datelor de contact (nume și prenume, baroul, adresă de email și număr de telefon), numărul maxim de locuri fiind ocupat în ordinea primirii cererilor de înscriere. Primele 40 de persoane înscrise astfel vor fi contactate, având obligația achitării taxei de 60 de lei / dezbatere, în 24 de ore de la confirmarea înscrierii. Dovada plății va fi comunicată prin email ([email protected]) în 24 de ore de la confirmarea înscrierii, în caz contrar, locul devenind disponibil.

Pentru participarea la oricare din temele de dezbatere, se vor acorda 3 puncte de pregătire profesională continuă.

Sursa informației este anunțul INPPA (www.inppa.ro).

Pregătirea săptămânală continuă pentru avocați din data de 12 noiembrie 2015 was last modified: noiembrie 10th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter