Pregătirea săptămânală continuă pentru avocați din data de 5 noiembrie 2015

4 Noi 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 657

Despre

  • Vulnerabilități ale avocatului în noua lege penală. Instrumente de protecție a avocatului prevăzute de legislația profesiei de avocat – Partea a II-a
  • Numărul de locuri disponibile: 10

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Tema de dezbatere pentru data de 5 noiembrie 2015, din cadrul programului de pregătire continuă pentru avocați organizat de INPPA, este „Vulnerabilități ale avocatului în noua lege penală. Instrumente de protecție a avocatului prevăzute de legislația profesiei de avocat – Partea a II-aDiscuțiile vor fi moderate de lector univ. dr. Petruț Ciobanu, invitat fiind domnul avocat Mihnea Stoica, Prodecan al Baroului București.

Pentru această dezbatere au avut prioritate la înscriere participanții la prima parte, organizată la 22 octombrie 2015.

Dezbaterea va avea loc la biblioteca Baroului București din sediul Curții de Apel București.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Pentru această dezbatere numărul de locuri disponibile este limitat la 10.

Pentru participarea la oricare dintre aceste teme de dezbatere se vor acorda 3 puncte de pregătire profesională continuă.

Înscrierile se fac prin email, la adresa de email: [email protected]. Înscrierea se va realiza prin email, cu indicarea datelor de contact (nume și prenume, baroul, adresă de email și număr de telefon), numărul maxim de locuri fiind ocupat în ordinea primirii cererilor de înscriere. Persoanele înscrise astfel vor fi contactate, având obligația achitării taxei de 60 de lei/dezbatere, în 24 de ore de la confirmarea înscrierii. Dovada plății va fi comunicată prin email ([email protected]) în 24 de ore de la confirmarea înscrierii, în caz contrar, locul devenind disponibil.

Taxa urmează a se achita prin ordin de plată sau transfer bancar, în contul INPPA (IBAN: RO56RNCB0082044172480001, B.C.R. București, Sucursala Unirea, CIF: 16137943). Persoanele care doresc emiterea unei facturi pentru suma achitată, vor preciza odată cu comunicarea confirmării plății și datele de facturare.

Sursa informației este anunțul INPPA (www.inppa.ro).

Pregătirea săptămânală continuă pentru avocați din data de 5 noiembrie 2015 was last modified: noiembrie 4th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter