Premianta de la drept penal

27 mai 2016
3 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 5 (3 votes, average: 3,67 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 641
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Facultatea de Drept a Universității „Al. I. Cuza” Iași a ocupat anul acesta locul 2 în clasamentul general al la Hexagonului și locul 1 la proba de „Drept Penal”.

Am stat de vorbă cu studenta Mirela Mihaela Elisei, care alături de colegul ei – Sebastian Luca, au câștigat locului 1 de la proba de „Drept Penal”.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Pregătirea lor pentru Hexagon a început, încă din timpul verii anului trecut. Amândoi și-au dorit foarte mult un rezultat bun, au muncit foarte mult  și au reușit.

Locul 1 din acest an vine după un meritoriu  loc 3 obținut anul trecut, la câteva sutimi de primul loc.

Mirela Mihaela Elisei este în ultimul an de facultate și dorește să urmeze o carieră în avocatură, pentru a demonstra magistraților că la Iași sunt și avocați foarte bine pregătiți.

Premianta de la drept penal was last modified: mai 26th, 2016 by Mirela Elisei

Despre autor:

Mirela Elisei

Mirela Elisei

Este student la Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Abonează-te la newsletter