Sistemul Premonition Analytics calculează șansele de câștig ale avocaților

24 ian. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 740

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cea mai mare bază de date a litigiilor, Premonition Analytics, a anunțat adăugarea curților de justiție din Australia și Noua Zeelandă în lista țărilor vizat de programul său analitic extrem de controversat, potrivit publicației Digital Journal.

Premonition este un sistem de inteligență artificială care analizează datele oferite de sursele oficiale ale instanțelor pentru a arăta ce avocat are probabilitatea de a câștiga în fața unui anumit judecător, un anumit tip de cauze.

Avocații sunt identificați și sortați în funcție de procentul de câștig al cauzelor, tipul și durata cauzelor și, cel mai important, în funcție de judecătorii în fața cărora au susținut aceste cauze. Acest sistem a arătat că asocierea dintre avocat și judecător este determinantă în proporție de 30,7% (în medie) pentru soluția cauzei. Prin analiza compatibilității de opinii, a metodelor de învățare și a stilului de prezentare dintre un anumit avocat și un anumit judecător, sistemul Premonition identifică un mod mai eficient de alegere a reprezentantului legal și de previzibilitate a rezolvării cauzei, sau așa cum spune directorul companiei Premonition, Guy Kurlandski: „Vechea zicală: «Un avocat bun cunoaște legea, dar un avocat extraordinar cunoaște judecătorul» este adevărată”.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Creatorii acestui produs susțin că el aduce transparență activității judiciare. În mod tradițional alegerea avocatului se face în funcție de brand-ul societăților de avocatură și în funcție de aprecierea de care avocatul beneficiază în rândul breslei, așa că pentru a analiza cât de eficientă este selecția tradițională a avocatului, aplicabilă la acest moment, Premonition a desfășurat cel mai amplu studiu legal ce a fost derulat până la ora actuală în Marea Britanie. Rezultatele au fost surprinzătoare. Studiul a relevat faptul că vechea corelație între valoarea onorariului avocatului și performanță este destul de fragilă, în condițiile în care avocatul pledant desemnat de către o societate de avocatură la care apelează clientul are cu 38% mai puține șanse de reușită decât dacă avocatul ar fi fost ales în mod aleator.

Statistica judiciară are o valoare insurmontabilă, deoarece cu ajutorul ei avocații pledanți pot fi aleși pe baza performanței. Astfel, după cum susțin și directorii companiei ce furnizează acest serviciu de statistică și analiză, companiile pot lua decizii independente și nediscriminatorii: „Femeile și minoritățile sunt slab reprezentate în societățile de avocatură mici și mijlocii, care au fost în mod constant ignorate de marile corporații (n.n. când vine vorba de angajarea reprezentanților lor în instanță). Era muncii superficiale a luat sfârșit. Angajarea reprezentanților pe baza cifrelor statistice este o realitate”.

Scopul declarat al companiei este de a depăși nivelul statisticii judiciare descriptive, punând la dispoziție o platformă de analitică judiciară, capabilă să evalueze cu acuratețe șansele de reușită în fața instanțelor de judecată.

Compania Premonition se bucură de un mare succes și caută să se extindă chiar și mai mult. Este compania cu cea mai rapidă creștere în domeniu, având o capacitate ce depășește cu mult norma acestei industrii. Pentru a face față expansiuni rapide, compania caută actualmente să-și extindă lista de parteneri.

Sistemul de inteligență artificială Premonition poate teoretic să fie adaptat oricărei instanțe, în orice limbă și orice alfabet. Cea mai recentă extindere a fost făcută în vederea includerii în sistem a curților de justiție olandeze și canadiene. Următoarele pe listă sunt Irlanda și India.

Sursa informației

Sistemul Premonition Analytics calculează șansele de câștig ale avocaților was last modified: ianuarie 24th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter