Președintele CCR, Valer Dorneanu, a avut o întâlnire de lucru cu ambasadorul Republicii Cehia, Vladimír Valky

9 mai 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 401

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat, în data de 4 mai 2017, președintele Curții Constituționale a României, domnul prof.univ.dr. Valer Dorneanu, a avut o întâlnire de lucru cu E.S. Domnul Vladimír Valky, Ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Cehia la București.

Discuțiile s-au centrat, în principal, asupra bunelor relații bilaterale între Curtea Constituțională a României și Curtea Constituțională a Republicii Cehia, în contextul politicii externe de colaborare a celor două state. E.S. domnul Vladimír Valky, ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Cehia la București, a dorit să reamintească, în acest cadru, despre depunerea candidaturii Curții Constituționale a Republicii Cehia pentru deținerea președinției la cel de-al XVIII-lea Congres al Conferinței Curților Constituționale Europene, ce va avea loc în anul 2020, expunând motivele pentru care ar fi oportun ca acest prestigios eveniment să fie organizat la Praga. Partea română a apreciat pozitiv inițiativa Curții Constituționale a Republicii Cehia, garantând o analiză obiectivă, dar și în considerarea bunelor relații dintre cele două Curți Constituționale, urmând să-și exprime poziția la momentul alegerilor ce vor avea loc în cadrul lucrărilor celui de-al XVII-lea Congres al Curților Constituționale Europene de la Batumi, Georgia din 29 iunie-1 iulie 2017.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

La întrevedere au luat parte și doamna Claudia-Margareta KRUPENSCHI, magistrat-asistent șef, director al cabinetului președintelui și domnul Tomáš VOSTRÝ, adjunct al șefului misiunii diplomatice.

La întâlnire au participat, din partea Curții Constituționale, doamna judecător Livia Doina STANCIU, precum și doamna Claudia-Margareta KRUPENSCHI, prim magistrat-asistent delegat și director al cabinetului președintelui.

Sursa: https://www.ccr.ro/Anul-2017

 

Președintele CCR, Valer Dorneanu, a avut o întâlnire de lucru cu ambasadorul Republicii Cehia, Vladimír Valky was last modified: mai 9th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter