Preselecție pentru Concursul de Arbitraj Internațional de la Paris 2015-2016

14 oct. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 832

Despre

  • A XI-a ediție a Concursului de Arbitraj Internațional de la Paris 2015-2016
  • Termenul-limită pentru înscrieri: 16 octombrie 2015, miezul nopții

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Facultatea de Drept a Universității din București și Colegiul juridic franco-român de studii europene au publicat un anunț în vederea demarării procedurii de preselecția a echipei ce va participa la cea de-a XI-a ediție a Concursului de Arbitraj Internațional de la Paris 2015-2016.

Studenții interesați din anii III, IV și de la masterat sunt invitați să transmită următoarele documente, până în data de 16 octombrie 2015, miezul nopții:

  • CV în limba franceză care să conțină și datele de contact;
  • Lista cu notele obținute la materiile de drept privat la Facultatea de Drept și la Colegiu.

Documentele solicitate se vor transmite la următoarele adrese: [email protected] și mailto:[email protected].

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Cei 4 studenți selectați vor fi anunțați nu mai târziu de data de 20 octombrie 2015.

Concursul de Arbitraj Internațional de la Paris este cel mai mare concurs de arbitraj international francofon, organizat de Camera Internațională de Comerț de la Paris (ICC) și de École de Droit din cadrul Sciences Po, una din cele mai prestigioase universități de științe umane și sociale din lume, în parteneriat cu societatea de avocatură Clifford Chance, editura Lamy-Wolters Kluwer și Grupul TOTAL.

Studenții primesc un caz practic, implicând societăți din state diferite, societăți între care se naște un diferend ce este supus soluționării unui Tribunal Arbitral conform Regulilor de Arbitraj ICC 2012.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul oficial al Concursului (în limba franceză).

Sursa informației este anunțul publicat de Facultatea de Drept a Universității din București (www.drept.unibuc.ro).

Preselecție pentru Concursul de Arbitraj Internațional de la Paris 2015-2016 was last modified: octombrie 14th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter