Prezenţa fundamentelor ideologice ale dreptului administrativ în discursul teoretic al germanului Ernst Forsthoff

24 mart. 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1030

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Prezența fundamentelor ideologice ale dreptului administrativ în discursul teoretic al germanului Ernst Forsthoff was last modified: martie 23rd, 2017 by Cristian Clipa

Recomandări

Despre autori:

Cristian Clipa

Cristian Clipa

Este doctor în drept cu distincţia Magna Cum Laude Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Drept, conferenţiar universitar titular la Facultatea de Drept a Universităţii de Vest din Timişoara, avocat, Prodecan al Baroului Timiş.
A mai scris:
Violeta Stratan

Violeta Stratan

Este lect. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara.

Abonează-te la newsletter