Prezentare privind protecția drepturilor de proprietate intelectuală în era digitală – Cluj-Napoca

719       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Joi, 29 octombrie 2015

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai

Amfiteatrul I

David Gappa,

Marisa Macisaac,

Monica Custura

și

Ioana Vasiu

Joi, 29 octombrie 2015, de la ora 9:00, la Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Domnul David Gappa – Intellectual Property Law Enforcement Coordinator, Ambasada SUA la București – va susține o prezentare despre probleme privind protecția drepturilor de proprietate intelectuală în era digitală.

La întalnire vor avea intervenții și dna. Marisa Macisaac, Rule of Law Officer, Ambasada SUA la București, dna. Monica Custura, IPLEC, Ambasada SUA la Bucuresti; și prof. univ. dr. Ioana Vasiu.

Sursa informației este anunțul publicat de Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai (www.law.ubbcluj.ro).

Prezentare privind protecția drepturilor de proprietate intelectuală în era digitală – Cluj-Napoca was last modified: octombrie 26th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter