Prima conferinţă de drept penal din 2017 va avea loc pe 24 februarie la Iaşi

2 feb. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 566

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Vineri, 24 februarie, Editura Universul Juridic, în parteneriat cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, din Iași, Facultatea de Drept și INPPA – Centrul Teritorial Iași organizează conferința națională „Probleme controversate și soluții de drept penal și procesual penal – la 3 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale”. Evenimentul va avea loc la Aula Magna a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

👍Vezi mai multe detalii!

Prima conferință de drept penal din 2017 va avea loc pe 24 februarie la Iași was last modified: februarie 2nd, 2017 by Universul Juridic
Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter