Prima participare și locul 1 la Drept Constituțional

28 mai 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 457
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Facultatea de Drept din Craiova a obținut anul acesta primul loc la Hexagon. Acest rezultat a fost asigurat de rezultatele foarte bune obținute la probele științifice.

La proba „Drept constituțional”, echipa alcătuită din Năstase Lidia, anul II și Ciuciulete Mona Daiana, anul III, a obținut locul I. Pregătirea acestei echipe a fost asigurată de: lect. univ. dr. Mădălina Elena Nica, lect. univ. dr. Sonia Drăghici, prof. univ. dr. George Liviu Gîrleșteanu.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Pentru studenta Lidia Năstase, Hexagonul a fost o experiență nouă, extraordinară. Ne-a mărturisit că se aștepta la subiecte mult mai grele.

Prima sa participare la Hexagon i-a adus și o coroniță de premiant, după foarte multe ore de muncă. Lidia Năstase ăși dorește să urmeze INM la sfârșitul facultății și să  devină judecător. Este profesia care o fascinează, care o atrage, pentru care se pregătește din anul 1.

Prima participare și locul 1 la Drept Constituțional was last modified: mai 27th, 2016 by Lidia Năstase

Despre autor:

Lidia Năstase

Lidia Năstase

Este studentă a Facultății de Drept, Universitatea din Craiova.

Abonează-te la newsletter