„Primul avocat robot din lume”: un site din Marea Britanie ajută la anularea amenzilor de parcare

15 apr. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 599
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Site-ul DoNotPay.co.uk, autointitulat „primul avocat robot din lume”, a ajutat în primele patru luni de la lansare zeci de mii de utilizatori din Marea Britanie să evite plata amenzilor încasate pentru parcări ilegale, scutindu-i de la plata a 2 milioane de lire.

Site-ul este gratuit și le oferă șoferilor opțiunea să aleagă dintre 12 motive de anulare a amenzii. După ce aceștia introduc alte detalii relevante, o contestație este generată de algoritmul site-ului.


sursa foto: donotpay.co.uk

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Ideea și implementarea îi aparțin antreprenorului și studentului în IT, Joshua Browder. Acesta consideră că primea amenzi de parcare pentru motive triviale: „A trebuit să petrec în jur de o sută de ore pentru a redacta apeluri împotriva acestor amenzi, multe dintre ele având succes. Am ajuns să realizez că multe amenzi sunt mai întâi aplicate, iar întrebările abia apoi urmează. Din păcate, mulți dintre cei amendați nu au timpul, cunoștințele juridice sau energia pentru a le contesta. Nu mi-am imaginat că site-ul o să ajute la recuperarea a milioane de lire din amenzi de parcare”.

Donotpay.co.uk a fost lansat în august, anul trecut, iar în urma unui sondaj, aproape 40% dintre cei care au încercat să folosească site-ul au avut succes în apelurile împotriva amenzilor.


Joshua Browder || sursa foto: dailymail.co.uk

Sursa informației este publicația Daily Mail (www.dailymail.co.uk).

„Primul avocat robot din lume”: un site din Marea Britanie ajută la anularea amenzilor de parcare was last modified: aprilie 14th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter