Privire comparativă între dispoziţiile anterioare şi cele ale noului Cod de procedură penală referitoare la judecata în primă instanţă

13 mart. 2015
Articol UJ Premium
6 voturi, medie: 4,00 din 56 voturi, medie: 4,00 din 56 voturi, medie: 4,00 din 56 voturi, medie: 4,00 din 56 voturi, medie: 4,00 din 5 (6 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1070

Despre

  • Judecata în primă instanţă
  • Soluţionarea fondului cauzei
  • Extinderea obiectului judecăţii

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Privire comparativă între dispozițiile anterioare și cele ale noului Cod de procedură penală referitoare la judecata în primă instanță was last modified: martie 13th, 2015 by Magdalena Iordache

Recomandări

Despre autor:

Magdalena Iordache

Magdalena Iordache

Este doctor în drept din anul 2008, fost judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, Secția penală, și lector universitar la Catedra de drept penal a Facultăţii de Ştiinţe Juridice şi Administrative din cadrul Universităţii Creştine „Dimitrie Cantemir”, Bucureşti.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter