DIICOT. Posturi de procuror vacante în perioada lunii mai 2017

12 apr. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3368

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Au fost publicate de către DIICOT concursurile în desfășurare în perioada aprilie-mai 2017.

Astfel, DIICOT anunță deschiderea procedurii de depunere de candidaturi pentru funcții de conducere ale procurorilor, cu termen-limită pentru înscriere în data de 15 mai 2017.

În conformitate cu prevederile art. 1 din Hotărârea nr. 193 din data de 9 martie 2006 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, cu modificările și completările ulterioare, prin care s-a aprobat procedura numirii procurorilor în alte funcții de conducere, în temeiul art. 55 alin. (1)-(3) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism aduce la cunoștință că, până la data de 15 mai 2017, pot fi depuse candidaturi pentru ocuparea următoarelor funcții de conducere din cadrul direcției:
procuror șef al Biroului teritorial Teleorman;
procuror șef al Biroului teritorial Hunedoara.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Candidaturile (cererile) vor fi însoțite de următoarele documente:
– curriculum vitae;
– declarațiile prevăzute de art. 49 alin. (11) raportat la art. 48 alin. (11) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare;
– un proiect privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care procurorul candidează (conform prevederilor anexei la Hotărârea nr. 161/2011 a Consiliului Superior al Magistraturii – Secția pentru procurori, proiectul se va încadra într-o limită de 30 de pagini, iar anexele nu vor putea depăși 10 pagini. Planul și anexele vor fi redactate folosind caractere de 12, font Times New Roman, la distanță de un rând și jumătate);
– 10 lucrări întocmite de candidat în compartimentele în care și-a desfășurat activitatea; – orice alte înscrisuri considerate relevante.


De asemenea, potrivit unui alt comunicat, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism anunță că organizează, în conformitate cu dispozițiile art. 79^1 alin. (3) și (4) din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările și completările ulterioare, în perioada 9-10 mai 2017, interviu în vederea ocupării a 11 posturi vacante de procuror existente în cadrul Structurii centrale și teritoriale, după cum urmează:

Cererile de înscriere la interviu vor fi înaintate, până la data de 3 mai 2017, la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul de resurse umane, împreună cu un referat privind aprecierea activității profesionale a procurorului și a conduitei acestuia, un curriculum vitae și o mapă conținând lucrări considerate reprezentative pentru activitatea desfășurată până în prezent.

Cererile de înscriere la interviu, adresate procurorului șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, trebuie să conțină numele și prenumele candidatului, unitatea la care își desfășoară activitatea la momentul formulării cererii, vechimea în funcția de procuror, calificativul „foarte bine” primit la ultima evaluare (copia raportului de evaluare va fi atașată cererii), mențiunea că nu a fost sancționat disciplinar în ultimii 3 ani.

Interviul va avea loc în condițiile prevăzute de art. 79^1 alin. (3), (4), (5) și (6) din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările și completările ulterioare, la sediul Structurii centrale a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din București, Calea Griviței, nr. 24, sector 1.

Pentru mai multe informații verificați și tematica interviului.


Anunțurile au fost afișate pe site-ul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, la adresa www.diicot.ro (resurse umane – posturi vacante).

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0214.123.227.

DIICOT. Posturi de procuror vacante în perioada lunii mai 2017 was last modified: aprilie 12th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter