Prof. univ. dr. Adrian Titieni, rectorul UNATC, a susținut pentru auditorii de justiție din anul I conferința intitulată „Despre comunicare”

3 mart. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 639

Despre

  • Protocol de colaborare încheiat între UNATC și INM
  • Seria „Întâlnirilor de bun augur”
  • Crearea unui nou tip de magistrat, adaptat realităţilor şi adaptabil din perspectiva provocărilor dezvoltării alerte a societăţii

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

La data de 1 martie 2016, în Aula INM a avut loc Conferința extra curriculară „Despre comunicare”, susținută, pentru auditorii de justiție din anul I, de domnul profesor universitar doctor Adrian Titieni, totodată reputat actor, anunță INM

În calitatea domniei sale de rector al Universității Naționale de Arte Teatrale și Cinematografice „I.L.Caragiale” (UNATC), domnul Adrian Titieni a semnat, în cursul lunii noiembrie 2015, un Protocol de colaborare încheiat de către această din urmă instituție cu INM. Protocolul are ca principal obiectiv colaborarea celor două entități în vederea organizării unor activități practice de formare în domeniul abilităților non-juridice, în cadrul componentelor formare inițială și formare continuă a judecătorilor și procurorilor.

Activitatea desfășurată la data de 1 martie 2016 se circumscrie obiectivului Protocolului menționat anterior și face parte din seria „Întâlnirilor de bun augur” organizate periodic de INM pentru auditorii de justiție.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Importanța derulării unor astfel întâlniri reiese din necesitatea creării unui nou tip de magistrat, adaptat realităților și adaptabil din perspectiva provocărilor dezvoltării alerte a societății. În acest sens, INM își propune să contribuie la dezvoltarea abilităților non-juridice ale viitorilor judecători și procurori și la formarea unei viziuni de ansamblu asupra problemelor societății.

INM adresează, și pe această cale, calde mulțumiri distinsului oaspete pentru amabilitatea de a fi acceptat invitația de a susține o astfel de conferință

Sursa informației este INM (www.inm-lex.ro).

Prof. univ. dr. Adrian Titieni, rectorul UNATC, a susținut pentru auditorii de justiție din anul I conferința intitulată „Despre comunicare” was last modified: martie 2nd, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter