Prof. univ. dr. GABRIEL BOROI. Încetarea calităţii de formator cu normă întreagă în cadrul Institutul Naţional al Magistraturii

3 iul. 2016
2 voturi, medie: 4,00 din 52 voturi, medie: 4,00 din 52 voturi, medie: 4,00 din 52 voturi, medie: 4,00 din 52 voturi, medie: 4,00 din 5 (2 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2847

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Începând cu data de 01.07.2016, prof. univ. dr. Gabriel Boroi nu va mai fi formator cu normă întreagă al Institutului Național al Magistraturii, la disciplinele drept civil și drept procesual civil, dar își va continua activitatea ca formator colaborator.

Conform ordinei de zi a Plenul Consiliului Superior al Magistraturii din data de 28 iunie 2016, Plenul a luat act de demisia domnului prof. univ. dr. Gabriel Boroi din funcția de formator cu normă întreagă în cadrul departamentului de formare inițială – Institutul Național al Magistraturii, la disciplina drept civil și drept procesual civil, începând cu data de 01.07.2016.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât continuarea activității domnului prof. univ. dr. Gabriel Boroi ca formator colaborator al Institutului Național al Magistraturii, la disciplinele drept civil și drept procesual civil, începând cu data de 01.07.2016.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa: Ordinea de zi a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii din data de 28 iunie 2016 (Hotărârea nr. 816)

Prof. univ. dr. GABRIEL BOROI. Încetarea calității de formator cu normă întreagă în cadrul Institutul Național al Magistraturii was last modified: iulie 3rd, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter