Profesia juridică, inovație și viitor – Newsletter-ul Consiliului Barourilor Europene

9 dec. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 312

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UNBR a publicat traducerea  în limba română (din limba engleză) a ediției speciale a Newsletter-ului realizat de Consiliul Barourilor Europene CCBE cu privire la conferința organizată la 21.10.2016 la Paris cu tema „Profesia juridică, inovație și viitor”.

Mai multe materiale asemănătoare pot fi accesate în secțiunea „Avocatura 2025 a site-ului UNBR.

Sursa informației

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Profesia juridică, inovație și viitor – Newsletter-ul Consiliului Barourilor Europene was last modified: decembrie 9th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter