Profesionistul, un reper al dăinuirii materiei comerciale în cadrul dreptului privat unitar

23 mai 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 819

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Profesionistul, un reper al dăinuirii materiei comerciale în cadrul dreptului privat unitar was last modified: mai 22nd, 2017 by Ioan Schiau

Recomandări

Despre autor:

Ioan Schiau

Ioan Schiau

Este fondator al Societății Civile de Avocați „Schiau, Prescure și Asociații” și membru al Baroului de Avocați Brașov. Este doctor în drept comercial și conferențiar universitar la Universitatea "Transilvania" din Brașov, unde predă drept comercial și dreptul comerțului internațional.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter