Program special al bibliotecii Facultății de Drept a Universității din București

29 ian. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 177

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 29 ianuarie 2018, în perioada 23 ianuarie – 23 februarie 2018, biblioteca Facultății de Drept a Universității din București va avea următorul program:

luni-joi: 8.30-19.30;
vineri: 8.30-19.00;
sâmbătă: 8.30-14.30;
duminică: 8.30-14.30.

Biblioteca Facultății de Drept a Universității din București este una dintre cele mai vechi instituții de profil din țară, fiind principala structură de informare a Facultății de Drept și deține în colecții documente și informații pentru toate nivelurile, de la studiile de licență la cele de masterat și doctorat. Pentru a răspunde tuturor exigențelor, biblioteca gestionează un fond total de 80000 titluri imprimate, într-un număr total de 200000 de unități, la care se adaugă o cantitate impresionantă de informații existente în baze de date academice internaționale, mare parte din ele în text complet. Ponderea importantă a documentelor și informațiilor în limbi străine de circulație internațională, deținute de bibliotecă sau la care asigură acces, o recomandă pentru cercetarea de nivel superior. Mai mult, tipologia documentelor include studii distincte, monografii, cursuri universitare, tratate, teze de doctorat, lucrări de referințe, publicații seriale, lucrări ale unor seminarii și congrese naționale și internaționale, standarde în învățământ, bibliografii, colecții și repertorii de acte normative.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Serviciile oferite de bibliotecă, menite să valorifice acest fond de informații, oferă posibilitatea lecturii documentelor într-un ambient plăcut și comod. Organizată în două săli de lectură, specializate pe tipuri de documente, biblioteca poate găzdui 216 utilizatori simultan. Procesul de modernizare prin care trece acest așezământ al cărții o menține în competiția pentru un învățământ modern și de cea mai bună calitate. Activitățile biblioteconomice și o mare parte din servicii sunt informatizate, cuvintele de ordine fiind: viteză și flexibilitate.

Locul în care se află poziționată biblioteca în structura clădirii este aripa dreaptă, etajele 1 și 2. Accesul la servicii se face pe baza unui permis, formalitățile de obținere a acestuia fiind relativ simple.

Sursa informației

Program special al bibliotecii Facultății de Drept a Universității din București was last modified: ianuarie 29th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter