Programul activităţilor Baroului Dolj pentru anul 2018 – „12 trepte către Marea Unire” privind Centenarul Marii Uniri

7 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 170

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În baza parteneriatului tradițional dintre Baroul Dolj și Editura Universul Juridic, ne bucurăm să anunțăm că editura noastră va susține și promova acțiunile derulate de către Baroul Dolj și avocații craioveni în cadrul proiectului „12 trepte către Marea Unire”. Ne vom bucura să susținem și să promovăm prin reportaje, interviuri, transmisii LIVE și relatări de la fața locului aceste evenimente care fac cinste profesiei de avocat și care marchează, iată, momentul Centenarului nu numai la nivel național, dar și la nivel local și la nivelul breslei avocaților, contributori de seamă la proiectul realizării Marii Uniri din 1918.

Editura Universul Juridic își afirmă disponibilitatea pentru a fi implicată și a derula proiecte similare și cu alte barouri ori organizații profesionale, așa cum în mod curent o facem acolo unde suntem solicitați.

Felicităm Baroul Dolj pentru această inițiativă și suntem convinși că exemplul și inițiativele dumnealor pot reprezenta un model și pentru alți colegi, putând sta, astfel, la baza unor evenimente și proiecte similare în întreaga țară.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm să dați refresh)

 

Programul activităților Baroului Dolj pentru anul 2018 – „12 trepte către Marea Unire” privind Centenarul Marii Uniri was last modified: februarie 8th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter