Programul de internship la Wolf Theiss adresat studenților din anul terminal 2016

10 feb. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 515
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Facultatea de Drept a Universității din București a publicat un anunț al firmei de avocatură Wolf Theiss prin care studenții din ultimul an de studiu interesați de un stagiu de practică la respectiva firmă sunt invitați să transmită CV-ul și un eseu în limba engleză, până la data de 15 aprilie 2016.

Veți lucra la procese de anvergură și veți fi prezenți la întâlniri cu clienții.

Profitați de această oportunitate pentru a vă extinde abilitățile lucrând la procese care vă vor solicita întreaga cunoaștere.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Vă veți folosi competențele de limba engleză lucrând cu avocați din 13 țări europene diferite.

Luați această ocazie pentru a vă construi o carieră internațională în domeniul juridic.

În cazul în care considerați că puteți face parte din firmă, trimiteți CV-ul și un eseu de o pagină, în limba engleză, în care să vă motivați alegerea privind cariera dvs., la adresa de e-mail [email protected], până la data de 15 aprilie 2016”.

Sursa informației este Facultatea de Drept a Universității din București (www.drept.unibuc.ro).

Programul de internship la Wolf Theiss adresat studenților din anul terminal 2016 was last modified: februarie 10th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter